Galetib  – Po grilování ti bude líp ????

Léto je období častých grilovaček a večerních posezení s přáteli. Horké a dlouhé dny nás navíc přes den častěji nutí jíst studená a syrová jídla. Někteří z nás také často nebo úplně vynechávají snídani. To vše, dle mých laických znalostí tibetské medicíny, má negativní vliv na náš žlučník.

I já patřím mezi ty co si neodpustí nějaké to grilování. Ať už na grill dáváte krkovičku, nebo krůtí maso a zeleninu, jde o těžká jídla, které organismus hůře zpracovává.

V posledních několika letech jsem míval problémy zejména s těžkým žaludkem po jídle ale hlavně také po ránu. Neměl jsem chuť ráno dávat si snídani a tak jsem často začínal až obědem.

Byl to začarovaný kruh. I když jsem nejedl nějak nezdravě, začal se zvyšovat pocit plnosti, únavy hlavně po jídle a postupně jsem i přibýval na váze.

Podpora trávení

Na doporučení jsem začal užívat GaleTib a to po dobu dvou měsíců. Nejprve 2x denně před snídaní dvě tobolky a dvě tobolky 30 minut před obědem. Postupně jsem zařadil vydatné snídaně (někdy jen rýži se zeleninou nebo jen teplou polévku).

Po dvou měsících jsem se rozhodl prodloužit užívání ještě o jeden měsíc. Občasné večerní grilovačky mě již nerozhodily z rovnováhy . Více o této receptuře se můžete dozvědět v našem herbáři https://tibetskamedicina.cz/garnag-10/

S přáním pěkných letních dnů

Pavel Maule
Spoluzakladatel společnosti NORBU Tibetská medicína s.r.o.

Napsat komentář

Share This