Zkoušeli jste vegan burger?

Rychlá a snadná příprava. Aniž by se při grilování rozpadly!
Společnost PADMA ji otestovala a je s ní nadmíru spokojená 🙂 Burger si poté můžete vylepšit oblíbenou veganskou omáčkou, salátem, okurkami a rajčaty nebo čímkoli, po čem vaše srdce touží.

Složení placky

  • 1 plechovka (400 g) černých fazolí nebo fazolí bez tekutiny
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
  • 50 g mletých pekanových nebo vlašských ořechů
  • 45 g ovesných vloček, mletých
  • 1 lžíce mletého lněného semínka
  • 1 lžička sójové omáčky nebo tamari
  • ¼ lžičky tekutého kouře nebo uzené papriky
  • ½ lžíce – 1 lžíce tmavé miso pasty nebo 1 lžička marmitu
  • ¼ lžičky bílého mletého pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • ½ lžičky mleté kurkumy
  • ¼ lžičky mletého zázvoru
  • ⅛ lžička kajenského pepře
  • špetka pálivé papriky
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • ⅛ lžička kmínu
  • ¼ lžičky nového koření
  • 1 lžička majoránky
  • Podle chuti osolte a opepřete.

Příprava

Napsat komentář

Share This